Meest voorkomende behandelingen

Duizenden mensen per dag komen bij de huisarts met verschillende soorten schimmelinfecties. Onderstaand ziet u de meest bestelde producten van de afgelopen maand.

Behandelopties

Daktarin

Itraconazol

Miconazol

Behandeling schimmelinfectie

Een schimmelinfectie kun je goed behandelen. Doe dit altijd in een vroeg stadium, wacht je hier te lang mee, dan kan een infectie namelijk voor veel problemen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantasten van je organen. Als je niets doet aan een schimmelinfectie, zal deze ook steeds meer gaan irriteren. Mensen gaan hierdoor krabben, waardoor een schimmelinfectie juist nog erger wordt. Er zijn verschillende soorten schimmelinfecties zoals bijvoorbeeld huidschimmelinfectie en voetschimmelinfectie. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld last krijgen van een vaginale schimmelinfectie. Iedere schimmelinfectie vraagt om een specifieke behandeling en een specifiek medicijn.

Schimmelinfectie behandelen

Meest verkochtNaam productActie
Voetschimmel Daktarin creme 20 mg/g 30 g Bekijk bij de drogist
Kalknagel Daktarin nagellakBekijk bij de drogist
Kalknagel Mycosan Anti Kalknagel XL 10ML inclusief vijlensetBekijk bij de drogist
Vaginale schimmelinfectie Zelftest om vaginale infectie vast te stellen Bekijk bij de drogist
Vaginale schimmelinfectie Canesten Capsules voor bacteriële vaginoseBekijk bij de drogist
Vaginale schimmelinfectie Canesten Gyno Gel voor bacteriële vaginoseBekijk bij de drogist
Schimmelinfectie penis Daktarin creme 20 mg/g 30 g Bekijk bij de drogist
Huidschimmel Canesten Skin Bekijk bij de drogist

Online consult schimmelinfectie

Op deze website kun je informatie vinden over iedere soort schimmelinfectie en welke specifieke behandeling en medicijn hierbij hoort. Deze medicijnen zijn overigens zonder recept online te bestellen. Lees altijd goed de bijsluiter voordat je het medicijn gaat gebruiken. Medicijnen zijn onder andere verkrijgbaar als zalf, crème en in poedervorm. Online bestellen is gemakkelijk en je hebt het medicijn voor je schimmelinfectie snel in huis, waardoor je er meteen mee aan de slag kunt gaan. Een schimmelinfectie kan besmettelijk zijn. Droog je dan ook altijd goed af na het zwemmen of het douchen en vergeet hierbij niet om ook je tenen en lichaamsplooien goed droog te maken. Gebruik altijd je eigen handdoek en draag altijd comfortabele, luchtige kleding. Het dragen van katoenen kleding wordt aangeraden als je een schimmelinfectie hebt. Gaat de schimmelinfectie niet weg? Raadpleeg dan altijd je huisarts.