Canesten Gyno

Canesten wordt gebruikt voor een brede reeks aan schimmelinfecties als vaginale schimmelinfecties, als voor voet- en huidschimmel.

Een vaginale schimmelinfectie is een vervelende aandoening, eentje die je zo snel mogelijk wilt behandelen. Gelukkig kunt u thuis, in uw vertrouwde omgeven, wat aan uw schimmelinfectie doen

Canesten Gyno is het enige geneesmiddel voor vaginale schimmelinfectie, dat zonder recept verkrijgbaar is. Als je dit online bestelt, heb je het snel in huis en kun je meteen met de behandeling starten, zonder dat je naar de winkel hoeft. Met Canesten Gyno ben je snel van je klachten af.

Canesten Gyno

U kunt kiezen voor Canesten Gyno tablet, Canesten Gyno Crème of een Canesten Gyno capsule. Waar u ook voor kiest, Canesten Gyno bestrijdt effectief uw vaginale schimmelinfectie. In Canesten Gyno zit de werkzame stof clotrimazol. Deze stof zorgt ervoor dat schimmels worden gedood en dus niet verder kunnen groeien. De schimmelinfectie zal afnemen en de klachten zullen verdwijnen. De Canesten Gyno ervaringen zijn positief, het is een medicijn om de groeiende schimmels een halt toe te roepen en waarmee je snel van je vaginale schimmelinfectie af kunt komen.

Als u twijfelt of u een vaginale schimmel heeft, hebben wij hier een aantal symptomen voor u, waaraan u dit kunt herkennen. Als eerste aan de brokkelige, geurloze vaginale afscheiding. Daarnaast is de kans groot dat u jeuk heeft aan uw geslachtsdeel en dat het slijmvlies rood is. Ook kan uw vagina  of schaamlippen kunnen opgezwollen zijn en ook best veel pijn doen. Bij het hebben van seks en plassen doet de vagina bij een vaginale schimmelinfectie zeer.


Een verminderde weerstand kan de reden zijn dat u een vaginale schimmelinfectie heeft. Door een tekort aan vitamines en lichaamsbeweging kan uw weerstand dalen. Ook als u veel ongezond voedsel eet en teveel overgewicht heeft, neemt de weerstand af en word je vatbaarder voor infecties zoals een vaginale schimmelinfectie. Ook als u een drukke baan heeft waar u veel stress van heeft, kan dit een oorzaak zijn van uw infectie. De kans is eveneens groter als u zwanger bent of menstrueert. Hormonale veranderingen die hiermee gepaard gaan, kunnen namelijk ook de boesdoener zijn van een vaginale schimmelinfectie. Let goed op met het wassen van de vagina. Het lijkt goed om je vagina dagelijks grondig met zeep te wassen, maar het omgekeerde is waar. De vagina kan zichzelf namelijk prima reinigen en heeft hier geen zeep bij nodig. Gebruik je hier wel zeep voor, dan verwijder je als het ware het beschermingslaagje, waardoor de kans groter wordt op een schimmelinfectie. Wassen met gewoon water is prima om je vagina mee schoon te houden. Ook medicijngebruik kan voor een vaginale schimmelinfectie zorgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van antibiotica.

Een vaginale schimmelinfectie is niet iets waar veel in het openbaar over wordt gepraat. Deze schimmelinfectie bij een vrouw is echter toch veel voorkomend, zeker de helft van alle vrouwen in Nederland weleens last gehad van deze infectie. Een behoorlijk aantal dus. Deze schimmelinfectie kan bijvoorbeeld ontstaan door tekort weerstand, teveel stress en het gebruik van antibiotica. Ook wanneer een vrouw hormonale schommelingen heeft, is de kans op een vaginale schimmelinfectie groter. Een vaginale schimmelinfectie is onder andere te herkennen aan de witte afscheiding wat gepaard gaat met jeuk en een branderig gevoel.

Het Canesten Gyno tablet werkt eenvoudig; u brengt het voor het slapen gaan in. Vervolgens zal deze tablet oplossen doordat de vagina vochtig is en warm. Ook kunt u kiezen voor de capsule vorm. U brengt hierbij 1 Canesto Gyno Capsule in en ook deze zal oplossen in de vagina. De werkzame stof clotrimazol zal ook nu zijn werk gaan doen en de schimmels in de vagina doden. In creme vorm kunt u ook voor Canesten Gyno kiezen. Hierbij wordt de creme eenmaal per dag, gedurende zes dagen achtereen, aangebracht. Deze creme kan naast de tablet worden gebruikt om de jeuk op vagina te verminderen. U kunt ervoor kiezen om Canesten Gyno bij Kruidvat of Etos te kopen, toch vinden veel mensen het ook wel prettig om dit anoniem online te doen. Een prettige manier van winkelen, waarbij u nooit bang hoeft te zijn dat u bekenden tegenkomt. Voordeel van Canesten Gyno is bovendien, dat u het zonder recept online kunt bestellen, een verwijzing van de dokter is namelijk niet nodig. U bestelling zal snel in huis zijn, waarbij u direct kunt starten met de behandeling. Na een paar dagen zouden de klachten moeten verminderen, na een week moeten deze klachten in zijn geheel weg zijn. Blijven de klachten echter aanhouden en gaat de vaginale schimmelinfectie niet weg? Raadpleeg dan zo spoedig mogelijk uw huisarts.
Een vaginale schimmelinfectie is besmettelijk. Hierbij is het ook mogelijk dat een vrouw deze schimmelinfectie overdraagt aan een man. Het is de vraag of in dat geval er ook daadwerkelijk X een schimmelinfectie bij de man zal ontstaan, heeft deze man voldoende weerstand, dan zal er bij hem geen infectie ontstaan. Hoe vervelend ook; informeer altijd je partner als je een schimmelinfectie hebt aan je vagina, juist doordat dit besmettelijk is. Een vaginale schimmelinfectie is geen SOA en wordt ook niet veroorzaakt doordat je jezelf niet goed genoeg verzorgt. Het tegendeel kan juist waar zijn, als je jezelf te vaak met zeep wast, is de kans juist groter dat je een vaginale schimmelinfectie krijgt.
Geen zin om bij een winkel Canesten Gyno te gaan kopen? Veel mensen vinden het vervelend om voor een vaginale schimmelinfectie naar de winkel te moeten gaan. Zeker als je hier bij een balie om moet vragen en je ook nog eens het risico loopt dat je bekenden tegenkomt. Voordeel van Canesten Gyno is het dat je het zonder doktersrecept kunt verkrijgen. Online bestellen is dan ook ideaal. Vanachter je tablet of telefoon heb je het in een minuutje besteld en daarna snel in huis. Zodra het binnen is kunt u meteen beginnen met de behandeling. Na enkele dagen verminderen de klachten al, na een week bent u er helemaal vanaf. Is dat niet het geval? Raadpleeg dan altijd uw huisarts.

Er bestaat een kans dat je een vaginale schimmelinfectie oploopt tijdens de zwangerschap, doordat je een lagere weerstand hebt of door hormonen die de balans in de vagina verstoren. Het is van belang dat u altijd met de huisarts overlegt, voordat u medicatie gaat gebruiken.  

De symptomen van vaginale schimmel kan verward worden met een bacterie of een SOA. Indien u twijfelt kunt u met de Gyno test bepalen of het een vaginale schimmelinfectie of bacteriële vaginose betreft. Thuis in uw vertrouwde omgeving. 

 

 

Canesten Gyno online bestellen

Canesten Creme

1200x1062 (1)

Canesten Gyno Zalf 35 gr
Deze crème van Canesten GYNO biedt een 6-daagse oplossing voor zowel interne als externe vaginale schimmelinfecties. De formule elimineert de schimmel en vermindert onmiddellijk jeuk en branderigheid.

Efficiënte oplossing voor schimmelinfecties van de vagina, geschikt voor zowel intern als extern gebruik
Elimineert de schimmel en verzacht jeuk en een branderig gevoel
Bevat het actieve ingrediënt clotrimazol
Eenvoudig aan te brengen

Canesten Tabletten

Canesten Gyno Tablet

Canesten GYNO 1 Pil biedt een vlotte en doeltreffende eendaagse oplossing tegen vaginale schimmel. De tablet elimineert de schimmel en reduceert direct symptomen als jeuk en branderigheid.

Snelle en efficiënte eendaagse therapie voor vaginale schimmelinfecties
Verwijdert de schimmel en verzacht onmiddellijk jeuk en een branderig gevoel
Bevat clotrimazol als actief ingrediënt en is bedoeld voor intern gebruik met één tablet

Andere medicijnen

Clotrimazol

Lamisil

Daktarin