Antischimmelcreme

Heeft u last van een vervelende huidinfectie of bijvoorbeeld last van een eikelontsteking? Een schimmelinfectie aan uw voeten? Een antischimmel crème is in veel gevallen van een huidinfectie de ideale oplossing. U kunt het op de ontstoken plek smeren waardoor klachten snel weg zouden moeten trekken. Gebeurt dit niet, neemt u dan altijd contact op met uw huisarts. 

Antischimmelcreme

Miconazol is een middel die u kunt gebruiken om schimmels en gisten mee te doden. U kunt een anti schimmel crème met miconazol bijvoorbeeld bij de Etos of het Kruidvat kopen, op deze website online bestellen kan ook. Het voordeel van online bestellen van een antischimmelcreme van Daktarin, is dat u er de deur niet voor uit hoeft en ook geen bekenden tegenkomt in de winkel als u het medicijn in ontvangst neemt. Heeft u een schimmelinfectie aan uw eikel? Een antischimmel crème is in dit geval ideaal voor mannen. U smeert de crème op de eikel en de ontsteking zal wegtrekken. Heeft u last van een huidinfectie, waarbij u rode plekken heeft die heel erg jeuken? Smeer er antischimmel crème op en u merkt dat het meteen een verlichtende werking heeft. Smeer de crème altijd zo’n twee centimeter uit, rondom de ontstoken plek. Schimmels verspreiden zich namelijk rond de ontstoken plek, waardoor je ook de schimmels buiten het centrum van de infectie moet doden om helemaal van je infectie af te komen.
Last van acne of puistjes? U kunt ook hiervoor een antischimmel crème gebruiken. Heeft u door deze acne of puistjes schilfers in uw gezicht? Veel jeuk en vaak rode plekken? Kies voor een antischimmel crème om hier echt iets aan te doen. Breng het aan op uw gezicht en laat de crème zijn werk doen. U zou effect moeten zien tussen een maand en drie maanden na het opsmeren van de crème. Smeer een anti schimmel crème op de ontstoken plek, maar ook twee centimeter rondom deze plek. Last van een voetschimmel? Een antischimmel crème werkt ook bij een schimmelinfectie op de voeten prima. In alle gevallen is het belangrijk om nog minimaal week na genezing door te smeren met de antischimmelcrème. Schimmels zijn namelijk hardnekkig en komen in veel gevallen weer terug. Te vroeg stoppen met de kuur, zou kunnen betekenen dat de schimmels weer terugkeren en u een nieuwe infectie krijgt. Gaat uw schimmelinfectie niet weg na het aanbrengen van de antischimmel crème? Neem dan altijd contact op met uw huisarts.

Antischimmelcreme bestellen

InfectiesNaam productPrijsActie
Huidschimmel, voetschimmelDaktarin Strooipoeder 20mg Miconazol 20GR€8,41Bekijken
KalknagelDaktarin Nagellak 20mg Miconazal 30ML
€14,08Bekijken
Huidschimmel, voetschimmelDaktarin 20mg Miconazol Crème en Strooipoeder 2ST€22,51Bekijken
Huidschimmel, voetschimmelDaktarin Crème 20mg Miconazol 15GR€8,41
Bekijken
Huidschimmel, voetschimmelDaktarin Crème 20mg Miconazol 30GR€14,08Bekijken

Andere medicijnen

Clotrimazol

Lamisil

Daktarin